Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ




Ο σύλλογος, ανταποκρινόμενος στο αίτημα πολλών μελών του, διοργανώνει και συμμετέχει σε εκδρομές τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.
Συγκεκριμένα:
1. ΡΕΘΥΜΝΟ
Την Κυριακή 27 Μαΐου διοργανώνει εκδρομή στο Ρέθυμνο, με λεωφορείο, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Άγιος Νικόλαος - Μπαλί (για καφέ), Αρκάδι, Ρέθυμνο (φαγητό και καφέ) και επιστροφή. Υπάρχει ενδεχόμενο για μια στάση κατά την επιστροφή (δεν έχει οριστικοποιηθεί).
Ακριβώς η ίδια εκδρομή, την ίδια μέρα, θα ξεκινήσει από Ιεράπετρα και από Σητεία. Όμως, όλα εξαρτώνται από τις δηλώσεις. Για να πραγματοποιηθεί από κάθε πόλη θα πρέπει ο αριθμός να είναι 40 άτομα και άνω.
Σχετικά με την τιμή, περιμένουμε τις οριστικές προσφορές, όμως εκτιμάται ότι θα είναι από 10 €υρώ έως 15 €υρώ, ανάλογα την πόλη.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας από το γραφείο, προκειμένου να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Η τιμή αφορά στην μετακίνηση ανά άτομο.

2. ΜΗΛΟΣ
Το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος 1-2-3-4 Ιουνίου, υπάρχει μια εκδρομή με τις Μινωικές Γραμμές στη Μήλο. Το πρακτορείο που τη διοργανώνει μας έδωσε προσφορά 125 ευρώ κατ’  άτομο  σε δίκλινο, η οποία περιλαμβάνει ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ηράκλειο προς Μήλο και αντίστροφα, 3 διανυκτερεύσεις στη Μήλο σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, δείπνο την Παρασκευή 1-6 και μεταφορά από-προς τα δωμάτια διαμονής, τα οποία είναι στο πιο κεντρικό μέρος, στον Αδάμαντα Μήλου. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ξενοδοχείων με διαφορετικές τιμές (πιο ακριβά). Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς Ι. Χ. και δικύκλου.
Ø  Κατ’  άτομο  σε  τρίκλινο 117 €υρώ
Ø  Παιδικό ( 1ο παιδί ) 6-12ετών  76 €υρώ
Ø  Παιδικό ( 1ο παιδί ) 1-6 ετών ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κρεβάτι στα δωμάτια των γονέων.
Ø  Διαφορά  μονόκλινου  +35 €υρώ
Περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο.
Σημείωση: Οι τιμές είναι διαφορετικές ( πιο ακριβές ) από το ίδιο το γραφείο.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο γραφείο του συλλόγου και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας για αποφυγή παρεξηγήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: