Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΜΗΛΙΑΡΑ



Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου κ. Γιώργος Μηλιαράς έκανε την παρακάτω δήλωση, με αφορμή μία ακόμα ανοικτή επιστολή του επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Γ. Μακράκη.
“Λυπάμαι ειλικρινά που ο κ. Μακράκης συνεχίζει την ίδια αδιέξοδη τακτική. Κινδυνολογεί συνεχώς. Μηδενίζει τα πάντα. Μετατρέπει τους φόβους του σε πραγματικότητα και με υπερβολικές εκφράσεις και αυθαίρετα συμπεράσματα δημιουργεί μονίμως σύγχυση. Το μόνο που ζητά συνεχώς είναι να ανατρέψουμε τη λειτουργία του Δήμου επειδή δεν συμφωνεί ή εν προκειμένω δεν μπορεί να συμμετέχει γιατί πρέπει να παρουσιάσει το βιβλίο του στην Αθήνα.
Η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να ακροβατεί κατά αυτό τον τρόπο.
Θέλω μόνο να θυμίσω πως η Δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει το θέμα του Φράγματος Αποσελέμη εξαρχής, με σοβαρότητα, συνέπεια και διεκδικητικότητα. Έχει προχωρήσει πολύ νωρίς σε δημόσιο διάλογο, έχει καταγράψει δημόσια θέσεις αλλά και αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, δεσμευτικές για τη στάση της. Με μαχητικό τρόπο διεκδικεί συνεχώς και καταγράφει με θεσμικό τρόπο και αποφάσεις, τη βούληση της περιοχής. Το γεγονός δε πως στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν ακολούθησαν την πρακτική του κ. Μακράκη ακόμα και Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του, κάτι υποδηλώνει. Εκτός αν επιμένει πως όλοι μας είμαστε υπονομευτές του τόπου κι εκείνος Σωτήρας”.
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: