Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Τα παιδιά του Δήμου στόλισαν τον Άγιο Νικόλαο με τις δημιουργίες τους











Παιδιά, γονείς και νηπιαγωγοί  απάντησαν με την ενεργή συμμετοχή τους το πρωί του Σαββάτου στο «Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι» που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Γυμναστηρίου του 3ου Δημοτικού Σχολείου μετά από πρόσκληση που έστειλαν σε όλα τα νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου και του  ΠΑΟΔΑΝ.
Το Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι ξεκίνησε  για πρώτη χρονιά φέτος με πρωτοβουλία της  Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου και του ΠΑΟΔΑΝ κι έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών ως προς το δημόσιο χώρο μέσα στον οποίο ζουν και αναπτύσσονται  με σκοπό να τον  σέβονται, να τον αγαπούν, να  το φροντίζουν αλλά και να τον προστατεύουν σαν να ήταν το δικό τους σπίτι! 
Τα παιδιά με τη βοήθεια νηπιαγωγών της πόλης μας, γονιών αλλά και των μελών της Δημοτικής Κοινότητας και του ΠΑΟΔΑΝ  δημιούργησαν  με ιδιαίτερη χαρά χριστουγεννιάτικες κατασκευές και στολίδια με τα οποία στη συνέχεια στόλισαν κεντρικά σημεία της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Στο χώρο του σχολείου βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης εμψυχώνοντας τα παιδιά για αυτή την τόσο  αισιόδοξη, σημαντική και γεμάτη ελπίδα ενέργειά τους και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τις νηπιαγωγούς που συμμετείχαν καθώς και όσους βοήθησαν τα παιδιά : τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας  Αγίου Νικολάου  Στέργιο Ατσαλάκη, τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας   Δήμητρα Χλωμού και  Νίκο Πάγκαλο,  τον Γιώργο Ξένο, μέλος του ΠΑΟΔΑΝ και την κ. Μάρω Δαγιάντη-ειδικό σύμβουλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: