Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Συνάντηση Δημάρχου Αγ. Νικολάου με τον Βουλευτή Νίκο Τσούκαλη




Στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη  ο Βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Νίκος Τσούκαλης  επισκέφθηκε  την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου καθώς και οι παρευρισκόμενοι αναφέρθηκαν στα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή του  Δήμου όπως τα βασικά έργα υποδομής,  την ανάγκη σχεδιασμού για τη διαχείριση των απορριμμάτων, τον ΒΟΑΚ, τη σωστή χωροθέτηση  των πάρκων  Α.Π.Ε.,  τον εκσυγχρονισμό του Αεροδρομίου για την ανάπτυξη του Τουρισμού κ.α.  Κυρίως όμως ο κ. Κουνενάκης εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με τη μείωση των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων των ΟΤΑ κατά 15%  η οποία θέτει  σε κίνδυνο  τους Δήμους ώστε  να μην μπορέσουν να ανταποκριθούν στις βασικές καθημερινές ανάγκες των πολιτών.  Τόνισε ακόμα ότι  η μοναδική  διέξοδος στην κρίση  είναι οι μελέτες  και τα μεγάλα έργα τα οποία ο Δήμος Αγίου Νικολάου έχει εντάξει στο ΕΣΠΑ  για χρηματοδότηση. 
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αγίου Νικολάου κ. Μιχάλης Μαρής, κ. Μανόλης  Αικατερινάκης, κ. Μιχάλης  Σγουρός, κ. Μιχάλης  Κερούλης , κ. Νίκος  Αφορδακός, ο κ. Αντώνης  Ανηψιτάκης από τη ΔΗΜ.ΑΡ., ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου κ. Στέργιος Ατσαλάκης, οι σύμβουλοι του Δημάρχου κ. Μάρω Δαγιάντη, κ. Σταύρος Καναβάκης και ο κ. Μανόλης  Αβραμάκης - Πολ. Μηχανικός.


Δεν υπάρχουν σχόλια: