Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Επίσκεψη του CNN TURK στον Άγιο Νικόλαο





Την τριμελή δημοσιογραφική αποστολή του CNN TURK υποδεχτήκαμε στο Δήμο Αγίου Νικολάου.
Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της Κρήτης η Οικογένεια Κοκοτού  κάτοχος της  Ξενοδοχειακής Επιχείρησης Elounda SA Hotels & Resorts προσκάλεσε σε φιλοξενία   το τηλεοπτικό συνεργείο
CNN TURK, το οποίο θα παραμείνει έως και την Πέμπτη.
Η τηλεοπτική εκπομπή  του
CNN TURK, στην οποία θα προβληθεί  όλη η Κρήτη, ονομάζεται Hayat Gezince Güzel” δηλαδή «Η ζωή είναι ωραία όταν ταξιδεύεις» (Life is enjoyable when you travel) και έχει τεράστια τηλεθέαση στην γείτονα χώρα.
Την υποστήριξη της αποστολής έχει αναλάβει επικοινωνιακά το τμήμα δημοσίων σχέσεων της ACTIVE MEDIA.  Σύμφωνα με το πρόγραμμά της η αποστολή  επισκέφθηκε το πρωί τη Σπιναλόγκα, την Ελούντα και στη συνέχεια τη Μαρίνα Αγίου Νικολάου όπου ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κουνενάκης  τους υποδέχτηκε εγκάρδια προσφέροντας τους αναμνηστικά δώρα και πληροφοριακό υλικό.
Στη συνέντευξη, που έδωσε στο
CNN TURK, ο δήμαρχος μίλησε για την ήπια ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στον Άγιο Νικόλαο και στην ευρύτερη περιοχή, για την ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση των ξενοδοχειακών  υποδομών και για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών  που έχει ως αποτέλεσμα την προσέλκυση  των ποιοτικών επισκεπτών μας. Αναφέρθηκε ακόμα στην κρητική φιλοξενία και στον μοναδικό ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο μας, στις  θαυμάσιες φυσικές ομορφιές του τόπου μας  που τον αναδεικνύουν ως  κορυφαίο προορισμό, ταυτισμένο με  «ταξίδι ζωής» πολλών ανθρώπων σε όλη τη γη.  Στη Μαρίνα Αγίου Νικολάου υποδέχτηκαν την δημοσιογραφική αποστολή ο πρόεδρος της Μαρίνας κ. Στάθης Βιδάλης, η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου κ. Μαρία Καφετζάκη και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας κ. Βαγγέλης Μαυρικάκης.  Η κινηματογράφηση από το τηλεοπτικό συνεργείο συνεχίστηκε στην πόλη του Αγίου Νικολάου και  στη γραφική Λίμνη όπου παρατέθηκε γεύμα  στους επισκέπτες μας και κινηματογράφηση παραδοσιακών κρητικών εδεσμάτων που είχε προετοιμάσει το εστιατόριο Du Lac.
Ο Δήμαρχος  Αγίου Νικολάου ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση και πραγματοποίηση των γυρισμάτων του CNN TURK για την τουριστική προβολή της περιοχής μας. Ευχαριστεί  την οικογένεια Κοκοτού για αυτή την προσπάθεια, τον κ. Λεωνίδα Κλώντζα,   τον κ. Βαγγέλη  Μυαρικάκη και τον Σύλλογο Τουριστικών Σκαφών Ελούντας, τον  κ. Θανάση Τσίμπη, την  Ελευθερία Βιδιαδάκη και την Γιάρα Κωνσταντίνου οι οποίοι βοήθησαν στη μετάφραση καθώς και τον ιδιοκτήτη του  εστιατορίου  Du Lac  κ. Λάμπρο Καρατζούνη για την προετοιμασία των κρητικών παραδοσιακών εδεσμάτων και το γεύμα που παρατέθηκε  με ιδιαίτερη φροντίδα στους επισκέπτες μας.
Η αποστολή του τριμελούς δημοσιογραφικού συνεργείου του CNN TURK θα συνεχίσει  την περιήγησή του σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: